top of page
Open Book
Traditional Library
Empty School Desks And Chairs
Graduation Caps
Classroom
Teacher Writing a Formula on a Blackboard
Stationary photo

O nama

Vera Šušić, dipl. psih. - voditeljica centra

Vera Šušić je stručni suradnik psiholog u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru. Posjeduje bogato višegodišnje iskustvo u identifikaciji i radu s darovitim učenicima. Dobitnica je društvenog priznanja "Marulić: Fiat Psychologia" za osobito vrijedan doprinos razvitku i promicanju hrvatske primijenjene psihologije.

Iva Slačanac, mag. psych. - suradnik

Iva Slačanac završila je studij psihologije na Sveučilištu u Zadru. Provodi identifikaciju darovitih učenika, održava edukacije za učitelje i sudjeluje u savjetovanju roditelja. Završila je brojne edukacije (WISC - IV test inteligencije za djecu, PlayAttention, Wartegg test crteža). Polaznica je prvog stupnja edukacije iz kognitivno-bihevioralne psihoterapije.

Nina Glavan, dipl. soc. pedagog - suradnik

Nina Glavan je stručni suradnik socijalni pedagog u Osnovnoj školi Šime Budinića u Zadru gdje je zaposlena od 2012. godine. Educira se u području rada s darovitima te je završila RITHA (Radboud International Training on High Ability) i stekla naziv RITHA/ECHA Practitioner. 

Leda Rokov, prof. rehab. educ. - suradnik

Leda Rokov, profesor edukator-rehabilitator, zaposlena kao stručni suradnik pedagog u OŠ Voštarnica u Zadru. Završila je RITHA program te stekla naziv RITHA Practitioner.

"Darovitost zahtijeva hrabrost."

Georg Brandes

bottom of page